انواع سویق و خواص آن
سویق جو
ضعف عمومی بدن، قند خون، جایگزین انسولین برای دیابتی ها، چاقی، رطوبت، برسام، ضعف عضلات دست و پا، ضعف چشم، سوء هاضمه، تیرگی پوست، پیسی و تب.
سویق گندم
مقوی، چاق کننده و افزایش دهنده ی نیروی جنسی است.
سویق عدس
مقوی، قطع کننده ی عطش و تقویت کننده ی معده است. صفرا را خاموش و درون را خنک و هیجان خون را ساکن می کند. داروی خونریزی (عدم قطع حیض) زنان و شفای هفتاد نوع
بیماری است.
سویق سنجد
مقوی، مؤثر در رشد و تحکیم بدن بویژه استخوان ساز و افزایش دهنده ی شیر مادر
سویق نخود
مقوی، برطرف کننده ی مشکلات و ضعف کمر
سویق کامل
مقوی و انرژی زا، سویقی شامل تمام سویق ها که امید است خواص همه ی سویق ها را شامل شود. مناسب برای رشد نوزادان و..
سویق کودک
همان سویق کامل است با ذرات ریزتر و قابلیت انحلال در شیر
و …
روش عمومی خوردن انواع سویق
دو قاشق غذا خوری صبح ناشتا به صورت خشک است. مگر مواردی که نوع خوردن آن ذکر شده باشد.
افراد بیمار و مخصوصاً تب دار باید از سویق به عنوان غذا استفاده کنند.
برای مصرف کودکان می توان سویق را به شیر اضافه کرد.
سویق عدس بهتر است به مقدار زیاد و به عنوان وعده ی غذایی میل شود.