حسوم مورد تایید دکتر روازاده
آهن یکی از مواد معدنی ضروری برای بدن است. شایع ترین علامت کمبـود آهن، رنگ پریــدگی، خستگی زودرس، افزایش ضربان قلب، کاهش مقاومت بدن در برابر عفونت ها و کاهش تمرکز ذهنی می باشد.
حکمای ایرانی از هــزاران سال قبل با یک روش بسیار دقیق و ساده، یک منبع سالم و دائمی از آهن را در غذای ایرانیان تعبیه کرده اند و آن استفـاده از کفگیــر آهنــی است که “حسـوم” نامیده می شود. حســـوم را حین پخت غذا، درون ظرف بگذاریــد تا یون آهن در اثر حرارت، وارد غذا شود و این یون آهن مفید، با خوردن غذا، جذب بدن گردد.