شراب رضوی

برطرف کردن مشکلات گوارشی و کبدی

شراب رضوی
(شربت امام رضا(ع))
مورد تایید طب اسلامی

کاربرد:
مشکلات معده؛ نفخ و غرغر شکم، مشکلات کبد و طحال و..

جایگزین مناسب برای انواع نوشابه های نامناسب

دستور مصرف:
یک قاشق مرباخوری را در یک لیوان آب حل کرده و بعد از غذا میل شود


شربت امام رضا علیه السلام در درمان اکثر بیماری‌ها به‌ خصوص بیماری‌های کبدی مؤثر است.

در طب اسلامی سه نوع شربت داریم؛ دو نوع آن شربت امام صادق(ع) و یکی هم شربت امام رضا(ع) است. این شربت از مویز (نوعاً مویز هسته‌دار) و کشمش درست می‌شود و مقدار زیادی زعفران دارد و درست کردن آن راحت نیست و هزینه‌بر است.

امام رضا(ع) بسیار به مصرف این نوع شربت توصیه کرده‌اند، ایشان فرموده‌اند که اگر کسی بعد از غذا این شربت را بخورد از بسیاری بیماری‌ها ایمن می‌شود.

این شربت برای رفع بیماری‌های کبدی و برای هضم غذا بسیار مفید است. برای رفع دردهای سرد مانند نقرس, دردهای مفاصل, دردهای عصبی, بیماری‌های معده, ضعف دِماغ ( مغز), ضعف طحال, ضعف کبد و تقویت امعاء و احشاء مفید است.

شربت امام رضا(ع) برای دفع زیادی بلغم و رطوبت, سردردها, افزایش قوت جنسی جوانان و پیران و سردمزاجان, افزایش حافظه, کمک به بارداری و افزایش نور چشم بسیار مفید است.

قیمت: ۲۲هزار تومان


وصف شرابی که شرب و استعمالش حلالست و در ابتدای شرح فصول دوره سال ذکرش گذشت از قرار ذیل است:

ده رطل که هر رطلی تقریبا هفتاد مثقال است مویز دانه گرفته را شسته میان ظرفی پر از آب صاف ریخته بقسمی که چهار انگشت آب روی آن را بگیرد در زمستان سه روز و در تابستان یک شبانه روز میان ظرف بماند بعد آن را میان دیک نظیفی میریزیم و اگر بتوانیم آب آن را از باران تهیه کنیم خیلی بهتر است و گر نه از آب شیرینی که سرچشمه آن طرف مشرق باشد آبی براق و سفید و سبک این چنین آبی قابل است که بسرعت تحت تأثیر حرارت و برودت واقع شود و این تأثر سریع دلالت بر سبکی و بی آلایشی آب میکند.

باری مویز را در آن آب می پزند تا باد کند سپس آن را فشرده آبش را صاف میکنند و میماند تا سرد شود باز در دیک ریخته بوسیله چوبی اندازه آن را معلوم میکنند و با آتش میجوشانند بآتش کم حرارت تا ثلثان شود.

پس مقدار یک رطل از عسل مصفی با آن می آمیزند باز اندازه آن عسل و آب باقیمانده گرفته می شود و میجوشانند تا اندازه عسل تبخیر شود و بحد اولش برگردد آنگاه یک درهم زنجبیل و یک درهم زعفران و نصف درهم از هر یک از داروهای ذیل:

دارچین، قرنفل، سنبل طیب، کاسنی، مصطکی هر کدام را جداگانه بکوبند بعد همه را میان پارچه ای ریخته محکم می بندند و میان دیک میاندازند و کمی با آتش خفیف می جوشانند آنگاه مقدار سه ماه در سرد خانه میماند تا باین کیفیت خواص اجزاء در هم ترکیب شود سپس مصرف شود.

دستور نوشیدن این شربت:

مقدار مصرف هر مرتبه از آن یک وقیه که هفت مثقال است با دو برابر آب خالص میباشد وقتی که غذا خوردی بمقداری که برایت شرح دادم این شربت را از پیش مصرف کن که در این صورت باذن خداوند از بیماریهای بسیاری مانند نقرس و انواع بادها و غیر آن از اوجاع عصب و دماغ و معده و کبد و سپرز و روده و شکم در آن روز و شب محفوظ و در امان خواهی بود و در صورتی که بعد از این شربت مایل بآب باشی بیش از نصف آنچه از شربت خورده ای منوش.

این برنامه غذا و آب از هر دستور العملی برای تأمین سلامتی بدن و تقویت باه و حفظ تن از تسلط امراض اصلح و کافی تر است همانا صلاح و قوام بدن بطعام و شرابست چنان که فسادش نیز بهمین دو است اگر خوردنی و نوشیدنی را اصلاح کنی بدن سالم است و اگر آشفته و بی نظم باشد بدن نیز فاسد و پریشان خواهد بود.

پست بعدی

عسل زنده

س دسامبر 10 , 2019
عسلی با تمام خواص و کاملا طبیعی

ممکن است بپسندید

فارسی سازی پوسته توسط: همیار وردپرس