اسپاگتی طبیعی

ماکارونی تهیه شده از آرد کامل گندم دیم

اسپاگتی(۷۰۰ گرمی)
مورد تایید حکیم روازاده

این ماکارونی با روش سنتی و بدون هیچ گونه مواد افزودنی مانند گلوتن تولید شده است.
گلوتن یک ماده افزودنی می باشد که در سال های اخیر به شدت مصرف آن در تولید ماکارونی افزایش یافته است. این ماده صنعتی باعث کش آمدن خمیر و ترد شدن بافت محصول نهایی می شود ولی متاسفانه عوارضی مانند نفخ، درد معده، غلظت خون و … به همراه دارد.
ماکارونی سبوس دار بدلیل نداشتن هیچ گونه افزودنی مانند گلوتن، بسیار زود پخت، زود هضم، سبک و خوش طعم بوده، لذا مناسب تمام افراد خانواده بخصوص کودکان و سالمندان می باشد.

ترکیبات:
آرد کامل گندم دیم ( سبوس دار )، آب و نمک

طرز تهیه: 
در هر لیتر آب در حال جوش، که حاوی اندکی نمک دریا می باشد، مقدار ۱۰۰ گرم ماکارونی را اضافه نموده و پس از ۷ الی ۱۰ دقیقه، آن را آبکش نموده و به همراه سس خانگی تهیه شده با رب انار یا رب میوه نسترن، روغن زیتون، سرکه انگور، نمک دریا و ادویه اجدادی(زیر خاکی) میل نمایید.

در هر ۵۵ گرم ماکارونی خام :
انرژی: ۳۰۷/۴۶ کیلو کالری
قند: ۰ گرم
چربی: ۰ گرم
نمک: ۰/۰۲ گرم
اسید چرب ترانس: ۰/۰۰ گرم

طریقه نگهداری:
در جای خشک و خنک و دور از نور مستقیم خورشید نگهداری شود.

پست بعدی

بزرگ کننده اندام

ی مه 16 , 2021
روغن خولنجان، حجم دهنده بدون عوارض

ممکن است بپسندید

فارسی سازی پوسته توسط: همیار وردپرس