دیگ سنگی

مزایای دیگ های سنگی را بدانید

مهمترین مزایا این است که امام رئوف امام رضا علیه السلام دعا فرمودند و از خدا برای غذاهای که در مردم در این ظروف سنگی قرار می دهند برکت خواستند

لذا معنویت و برکت این ظرف ها حتی اگر بظاهر مزیتی هم نداشته باشند مسلم است.

چند مزیت این ظروف:

۱- سلامتی بدن

دیگ های سنگی سالم ترین ظروف هستند

چون انسان از خاک است اگر ظرف از سنگ و خاک سفالی باشد سنخیت دارد و آرامش دهنده است لذا بهترین ظرف غذا ظروف سفالی و #ظروف_سنگی است

اما زودپزها و نیز ظروف تفلن سرطان آور است همچنین ظروف آلومینیومی

۲- صرفه جویی در سوخت

غذا در این دیگ سنگی ها با کمترین حرارت به بهترین نحوی پخته می شود

۳- گوارا بودن غذا

طعم و مزه غذای پخته شده در ظروف سنگی قابل مقایسه با سایر ظروف نیست و غذای طبخ شده در این ظروف بسیار خوش مزه و خوش طعم است

۴- سرعت پخت

این دیگ ها مانند دیگ زود پز و البته بدون خطرات و بدون ضررهای آن در کوتاه مدتی غذا را می پزد

هر نوع گوشتی داخل این دیگ سنگی ها با حرارت ملایم دو ساعت خوب می پزد

۵- نسوختن غذا

بخاطر نیاز به حرارت کم و نیز سنگی بودن و در نتیجه داغ نشدن زیاد غذا کمتر می سوزد و در صورت تمام شدن آب غذا مقدار سوختگی غذا کمتر می شود

۶- صرفه جویی در مواد شوینده

دیگ های سنگی بسیار راحت و حتی بدون مواد شوینده و حتی با آب ولرم و سرد به راحتی شسته می شوند

فرمود خداوندا زندگى را بر گروهى که بیشتر ظروف آنان سفال است مبارک گردان .

 

آموزش آماده سازی دیگ سنگی برای اولین استفاده:

ابتدا سطوح داخلی و بیرونی ظروف سنگی و مقدار خاک سنگی که بعد از تراشیدن سنگ ها در آن می ماند، با دستمال کاملاً خشک تمیز کنید. (ظرف را نشویید)

تمام سطوح داخل، بیرون و درب ظرف را با روغن دنبه کاملاً چرب کنید.

بعد از اینکه ظرف را کاملاً چرب کردید، بگذارید به مدت دو روز در آفتاب بماند، تا روغن کاملاً به تمام سطوح آن جذب شود.

ﺑﻌﺪ ﺍﺯ یک روز، ظرف سنگی ﺭﺍ با ابر و مایع، کاملاً تمیز بشویید و سپس نصف ظرف را از شیر پر کرده و بگذارید شیر در ظرف بجوشد.

در آخر، شیر را دور ریخته و ظرف را بشویید تا آماده استفاده گردد.

توجه داشته باشید برای پخت غذا با ظرف سنگی همیشه از شعله ملایم استفاده کنید.

پست بعدی

روغن مالی

د اکتبر 12 , 2020
آشنایی با فواید و تاثیر روغن مالی

ممکن است بپسندید

فارسی سازی پوسته توسط: همیار وردپرس